Musikskolen

Kor

Det er en gammel tradition, at vi har kor på N. Zahles Skole. Korene deltager i skolens liv og synger til advents-, jule- og påskeindledning, afslutninger og fester. De sidste år har Zahlekoret desuden medvirket ved Musikskolens koncerter.

Korene består af sangere fra både Seminarieskolen og Gymnasieskolen.

Børnekoret består af elever fra 1. og 2. klasse. Der er som regel omkring 40 sangere i koret, og det er rigtig dejligt og det lyder skønt! I børnekoret lærer eleverne, hvad det vil sige at synge i kor, men vi laver også sanglege, øver rytmer, solmisation og helt enkel flerstemmighed. Børnekoret er øvekor til Zahlekoret, og alle er velkomne. Vi øver normalt om tirsdagen kl.14.10. Akkompagnatør er Jacob Ulstrup og korleder er Inge Bærentzen.

Zahlekoret består af elever fra 3.-4. klasse. Vi synger mange forskellige sange, både enstemmige og flerstemmige, rytmiske og klassiske, engelske, svenske og danske, sjove og sørgelige. Vi spiller nogle gange marimba og klokkespil til sangene Vi optræder mange gange i løbet af året, og vi øver normalt om mandagen kl. 14.10 – 15. Alle er velkomne, men det er en stor fordel, hvis man er glad for at synge! Jacob akkompagnerer, og Inge dirigerer.

Zahles Ungdomskor består af sangere fra 5. kl. og op. Koret er genopstået efter en pause, og det er Christina Mai Nielsen, der er korleder. Koret synger et bredt repertoire af både rytmiske og traditionelle sange, på både dansk og udenlandsk. Der vil være forskellige koncerter og arrangementer i løbet af sæsonen, og for at ryste koret sammen afholder vi et socialt arrangement i starten af sæsonen.  Tilmelding sker her på siden under tilmelding, skriv ungdomskor under musikfag.

Tilmeldinger til Musikskolen på http://musikskolen.zahle.dk/ skal meget gerne ske inden sommerferien og helst inden den 19. juni, da musikskoleleder Inge Bærentzen planlægger næste skoleårs musikskoleundervisning fra da af.

 

Billedskolen:

Et nyt tiltag på skolen er en Billedskole. Den er for børn, der er vilde med at tegne, klippe, male, lave ting i ler, lave tryk, skulpturer, installationer, se på billeder og meget meget mere. Hovedvægten vil ligge på det skabende og æstetiske udtryk.  Billedskolen er et felt for krop, sanser, følelser og intellekt, og det er sjovt. Flere info kan læses på http://musikskolen.zahle.dk/ og også til billedskolen er tilmeldingsfristen den 19. juni. Vi håber rigtig mange elever og forældre vil tage godt imod skolens nye initiativ. Billedskolen ledes af Lene Lykke Davidsen, og der kan ses mere på hendes hjemmeside http://www.lenelykkedavidsen.dk