Cambridge (First) Certificate of English

Skolen er blevet et såkaldt ”preparation centre” for Cambridge Certificate of English. Det betyder, at elever nu får mulighed for at gå til undervisning på skolen og efterfølgende gå til eksamen på Studieskolen i København, hvor de efter en bestået prøve kan få et Cambridge Certificate of English. På skolen vil der blive oprettet et prøveforløb med 12 elever (i alt) fra den nuværende 8.årgang (ca.3 elever fra hver klasse).  Undervisningen skydes i gang i januar 2018.

Forløbet strækker sig over i alt ca. 55 klokketimer og undervisningen varetages på skift af LH (Lone Hee Westergaard) og TS (Tina Siersbæk). Der er en forventet egenbetaling på ca. 1500 kr.

Der stilles følgende krav til elever for at komme med på holdet:

• Eleven skal skrive en motiveret ansøgning (deadline d.28/10) og begrunde hvorfor de gerne vil arbejde frem mod et Cambridge Certificate of English.
  • Eleven skal have tid, lyst og evner til det ekstra arbejde.
  • Eleven skal være ”clearet” (godkendt) af sin engelsklærer.
  • Hvis eleven ikke består eksamen på Studieskolen, kan vedkommende gå op til prøven igen. Studieskolen kræver et gebyr for dette.

Ansøgningerne indsamles og læses igennem, og sammen med den enkelte klasses engelsklærer, besluttes det, hvem der bliver udvalgt til holdet af 12 motiverede elever.

Cambridge First, som er det certifikat, vi begynder med, giver adgang til uddannelser internationalt. Det er internationalt anerkendt, og kan dokumentere elevens givne niveau i engelsk indenfor områderne: Listening, writing, speaking, reading and use of English.