30/3-2020:

Kære forældre til optagede elever i kommende 0.klasse på Zahles gymnasieskole.

Vi må desværre, på grund af Coronakrisen, udskyde den planlagte besøgsdag den 20. april.
Vi vil i stedet invitere jer til at møde jeres kommende klasse og lærerne den 3. juni fra klokken 15.00 til klokken 17.00.
I vil selvfølgelig modtage en mail med program, når vi nærmer os dagen.
Vi glæder os meget til at møde jer alle der.

Mange venlige hilsner
Lis Ingerslev og Mona Schleppegrel

30/1-2020:

7.B vandt medalje i Politikens Hus’ mediekonkurrence

7.B og deres lærer Mette Goldschmidt var i går den 29. januar i Politikens Hus, hvor de skulle modtage medalje for at have vundet i en mediekonkurrence udskrevet af Politikens Hus i samarbejde med Mary Fonden, Børn, Unge og sorg med titlen ”Døden er noget vi taler om”. 7.B havde lavet et nyhedssite, og chefredaktør Poul Madsen fra Ekstra Bladet motiverede at 7.B vandt og overrakte diplomet til dem.

Kronprinsesse Mary holdt tale for alle de 8 klasser der fra hele landet havde vundet, og Per Vers og Wafande underholdt til alles jubel.

Nyhedsbreve: